



SOUTH AUSTRALIA CHINESE LANGUAGE TEACHERS' CONFERENCE

EMPOWERING TEACHERS, EMPOWERING LEARNERS

二零二三年南澳州中文教师年度大会 主题:赋能教师,启迪学子

Registration 8:00 A.M. 8:30 A.M.-5:00 P.M Saturday 2 Sep 2023 Sir Hans Heysen Building University of South Australia

Sir Hans Heysen Building at UniSA City West Adelaide 5000 SA

CONFERENCE REGISTRATION Register by Monday, 31st July 2023 (Week 2, Term 3) <u>https://www.trybooking.com/CGEVC</u>

WORKSHOP AND PRESENTATION SUBMISSION

Submit your workshop proposal by Monday, 24th July 2023 (Week 1 Term 3) https://www.cltasa.org/2023-state-conference

> 不忘初心, 砥砺前行! Stay true, forge ahead.



CONFERENCE PROGRAM

No.	Time	Program	Room
1	8:00-8:25 a.m.	Registration (25 minutes)	Foyer
2	8:30-9:00 a.m.	Kathy Purvis Memorial (30 minutes)	Lecture Theatre
3	9:00-9:05 a.m.	Welcome and House Keeping (5 minutes)	Lecture Theatre
4	9:05-9:35 a.m.	Keynote 1 (30 minutes)	Lecture Theatre
5	9:35-10:15 a.m.	Keynote 2 (40 minutes)	Lecture Theatre
6	10:15-10:25 a.m.	CLTASA President Report/Sponsorship (10 minutes)	Lecture Theatre
7	10:25-10:45 a.m.	Recess (20 minutes)	Foyer
8	10:45-11:30 a.m.	Concurrent Workshop: Session 1 (45 minutes)	Tutorial Rooms
9	11:35 a.m12:20 p.m.	Concurrent Workshop: Session 2 (45 minutes)	Tutorial Rooms
10	12:20-13:20 p.m. (12:50-13:20 p.m.)	Lunch (1 hour) 2023 AGM and the 2023-2024 CLTASA Committee Election (30 minutes)	Foyer Lecture Theatre
11	13:20-14:00 p.m.	Forum (40 minutes)	Lecture Theatre
12	14:00-14:20 p.m.	Gratitude and Announcement of Election Results for the 2023-2024 CLTASA Committee (20 minutes)	Lecture Theatre
13	14:25-15:10 p.m.	Concurrent Workshop: Session 3 (45 minutes)	Tutorial Rooms
14	15:15-16:00 p.m.	Concurrent Workshop: Session 4 (45 minutes)	Tutorial Rooms
15	16:05-16:45 p.m.	Keynote 3 (40 minutes)	Lecture Theatre
16	16:45-17:00 p.m.	Survey and Closing (15 minutes)	Lecture Theatre
17	18:00-20:30 p.m.	Evening Event (2.5 hours)	Social event